Jármű pelenkatorta

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Jármű formájú pelenkatorta kínálatunk

40cm*15cm*40cm

Fiús pelenkatorta

Kisfiús motoros pelenkatorta

16 790 Ft
45cm*25cm*22cm

Fiús pelenkatorta

Kisfiús hajó pelenkatorta

18 390 Ft
40cm*15cm*40cm

Motoros pelenkatorta

Unisex motoros pelenkatorta

16 790 Ft
40cm*30cm*22cm

Fiús pelenkatorta

Kisfiú vonat pelenkatorta

16 190 Ft
40cm*15cm*40cm

Lányos pelenkatorta

Kislányos motoros pelenkatorta

16 790 Ft

Lányos pelenkatorta

Autós pelenkatorta kislányoknak

17 390 Ft
17 390 Ft
17 390 Ft

Jármű pelenkatorta

A jármű pelenkatorta egy kiváló ajándékötlet ha babalátogatóba vagy babaváró buliba készülünk, mert a szülőknek pelenkákra az elkövetkező időkben biztosan szükségük lesz. És nem utolsó sorban igen mutatósak is. Mérete miatt akkor is megfelelő ajándék lehet, ha munkahelyeden ajándékoznátok meg kismama munkatársatokat.

A jármú formájú pelenkatorták is Pampers pelenkából készülnek, a legtöbb kiegészítő mely a pelenkatortáimban megtalálható magyar, mínőségi kézműves termék, magyar vállalkozásoktól. A pelenkatorták a rendelés beérkezése után készülnek el, így nincsenek előre legyártott darabok. Ezzel is igyekszem megőrizni a pelenkák és a kiegészítők mínőségét.

Ezek a jármű pelenkatorták nem hagyományos torta formájúak,hanem valamilyen jármű formájúak. Ez teszi őket olyan különlegessé. A pelenkán kívül még számos kiegészítőt tartalmazhatnak, mint például textil pelenkákat, plédet, előkét és nem utolsó sorban zoknit is. 

A jármű pelenkatortáim lányos, fiús és unisex kivitelben is készülnek. Mindegyikhez kérhetsz névtáblát, vagy köszöntő kártyát, melyre az általad kívánt név vagy üzenet kerül.
A pelenkatorta rendelés egyszerű és gyors. Válaszd ki a neked tetsző pelenkatortát és rendeld meg online akár egyenesen az újdonsült anyukához is kérheted a szállítást.