Piros pelenkatorta

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Piros pelenkatorta

9 990 Ft
25cm*25cm*35cm
14 990 Ft

Pelenkatorta

Mikulás pelenkatorta

5 990 Ft
20cm*25cm*35cm

Lányos pelenkatorta

Kislány nyuszi pelenkatorta

9 490 Ft
6 390 Ft
12 090 Ft
25cm*25cm*30cm
15 390 Ft

piros pelenkatorták kiváló ajándékötlet ha babalátogatóba vagy babaváró buliba készülsz, mert a szülőknek pelenkákra az elkövetkező időkben biztosan szükségük lesz. És nem utolsó sorban igen mutatósak is. 

A piros pelenkatorták is Pampers pelenkából készülnek, a legtöbb kiegészítő mely a pelenkatortáimban megtalálható magyar, mínőségi kézműves termék, magyar vállalkozásoktól. A pelenkatorták a rendelés beérkezése után készülnek el, így nincsenek előre legyártott darabok. Ezzel is igyekszem megőrizni a pelenkák és a kiegészítők mínőségét.

Ezek a piros pelenkatorták a pelenkán kívül még számos kiegészítőt tartalmazhatnak, mint például plédet, előkét és nem utolsó sorban textilpelenkát is. 

Piros pelenkatortáim lányos és fiús kivitelben is készülnek. Mindegyikhez kérhetsz névtáblát, vagy köszöntő kártyát, melyre az általad kívánt név vagy üzenet kerül.
A pelenkatorta rendelés egyszerű és gyors. Válaszd ki a neked tetsző pelenkatortát és rendeld meg online akár egyenesen az újdonsült anyukához is kérheted a szállítást.