Tüllszoknyás pelenkatorta

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Tüllszoknyás pelenkatorta

40cm*40cm*35cm
40cm*40cm*50cm
19 990 Ft
40cm*40cm*40cm
16 690 Ft

A tüllszoknyás pelenkatorták kiváló ajándékötlet ha babalátogatóba vagy babaváró buliba készülsz, mert a szülőknek pelenkákra az elkövetkező időkben biztosan szükségük lesz. És nem utolsó sorban igen mutatósak is. 

A tüllszoknyás pelenkatorták is Pampers pelenkából készülnek, a legtöbb kiegészítő mely a pelenkatortáimban megtalálható magyar, mínőségi kézműves termék, magyar vállalkozásoktól. A pelenkatorták a rendelés beérkezése után készülnek el, így nincsenek előre legyártott darabok. Ezzel is igyekszem megőrizni a pelenkák és a kiegészítők mínőségét.

Ezek a tüllszoknyás pelenkatorták a pelenkán és az általam készített tüllszoknyán kívül még számos kiegészítőt tartalmazhatnak, mint például plédet, előkét és nem utolsó sorban textilpelenkát is. 

Tüllszoknyáspelenkatortáim mindegyikéhez kérhetsz névtáblát, vagy köszöntő kártyát, melyre az általad kívánt név vagy üzenet kerül.
A pelenkatorta rendelés egyszerű és gyors. Válaszd ki a neked tetsző pelenkatortát és rendeld meg online akár egyenesen az újdonsült anyukához is kérheted a szállítást.