Pelenkatorta nászajándékba

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Pelenkatorta nászajándékba

10 690 Ft

Lányos pelenkatorta

Nagy Pelenka box kislányoknak

14 390 Ft
16 990 Ft

Fiús pelenkatorta

Nagy Pelenka box kisfiúknak

14 390 Ft

Fiús pelenkatorta

Pelenka box kisfiúknak

8 690 Ft
8 690 Ft
10 690 Ft
16 990 Ft
25cm*25cm*25cm
25cm*25cm*45cm

pelenkatorta nászajándékba is kiváló ajándékötlet ha a menyasszony már várandós, mert a szülőknek pelenkákra az elkövetkező időkben biztosan szükségük lesz. És nem utolsó sorban igen mutatósak is. 

A nászajándékba készült pelenkatorták is Pampers pelenkából készülnek, a legtöbb kiegészítő mely a pelenkatortáimban megtalálható magyar, mínőségi kézműves termék, magyar vállalkozásoktól. A pelenkatorták a rendelés beérkezése után készülnek el, így nincsenek előre legyártott darabok. Ezzel is igyekszem megőrizni a pelenkák és a kiegészítők mínőségét.

Ezek a nászajándékba készült pelenkatorták a pelenkán kívül még számos kiegészítőt tartalmazhatnak, mint például textil pelenkákat, plédet és nem utolsó sorban zoknit is. 

Pelenkatortáim nászajándékba lányos, fiús és unisex kivitelben is készülnek. Mindegyikhez kérhetsz névtáblát, vagy köszöntő kártyát, melyre az általad kívánt név vagy üzenet kerül.
A pelenkatorta rendelés egyszerű és gyors. Válaszd ki a neked tetsző pelenkatortát és rendeld meg online akár egyenesen az újdonsült anyukához is kérheted a szállítást.