Téli pelenkatorta

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Téli pelenkatorta

25cm*25cm*45cm

Pelenkatorta

Hóember pelenkatorta

10 090 Ft

Pelenkatorta

Mikulás pelenkatorta

5 990 Ft
6 390 Ft
12 090 Ft

A téli pelenkatorták kiváló ajándékötlet ha télen babalátogatóba vagy babaváró buliba készülsz, mert a szülőknek pelenkákra az elkövetkező időkben biztosan szükségük lesz. És nem utolsó sorban igen mutatósak is. 

A téli pelenkatorták is Pampers pelenkából készülnek, a legtöbb kiegészítő mely a pelenkatortáimban megtalálható magyar, mínőségi kézműves termék, magyar vállalkozásoktól. A pelenkatorták a rendelés beérkezése után készülnek el, így nincsenek előre legyártott darabok. Ezzel is igyekszem megőrizni a pelenkák és a kiegészítők mínőségét.

Ezek a téli pelenkatorták a pelenkán es szundikendőnkívül még számos kiegészítőt tartalmazhatnak, mint például plédet, előkét és nem utolsó sorban textilpelenkát is. 

Téli pelenkatortáim lányos, fiús és unisex kivitelben is készülnek. Mindegyikhez kérhetsz névtáblát, vagy köszöntő kártyát, melyre az általad kívánt név vagy üzenet kerül.
A pelenkatorta rendelés egyszerű és gyors. Válaszd ki a neked tetsző pelenkatortát és rendeld meg online akár egyenesen az újdonsült anyukához is kérheted a szállítást.