Szundikendős pelenkatorta

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Szundikendős pelenkatorta

Elfogyott
9 990 Ft
Elfogyott
9 990 Ft
12 990 Ft
Elfogyott
7 190 Ft
Elfogyott
7 190 Ft

A szundikendős pelenkatorták kiváló ajándékötlet ha babalátogatóba vagy babaváró buliba készülsz, mert a szülőknek pelenkákra az elkövetkező időkben biztosan szükségük lesz. És nem utolsó sorban igen mutatósak is. 

A szundikendős pelenkatorták is Pampers pelenkából készülnek, a legtöbb kiegészítő mely a pelenkatortáimban megtalálható magyar, mínőségi kézműves termék, magyar vállalkozásoktól. A pelenkatorták a rendelés beérkezése után készülnek el, így nincsenek előre legyártott darabok. Ezzel is igyekszem megőrizni a pelenkák és a kiegészítők mínőségét.

Ezek a szundikendős pelenkatorták a pelenkán es szundikendőnkívül még számos kiegészítőt tartalmazhatnak, mint például plédet, előkét és nem utolsó sorban textilpelenkát is. 

Szundikendős pelenkatortáim lányos, fiús és unisex kivitelben is készülnek. Mindegyikhez kérhetsz névtáblát, vagy köszöntő kártyát, melyre az általad kívánt név vagy üzenet kerül.
A pelenkatorta rendelés egyszerű és gyors. Válaszd ki a neked tetsző pelenkatortát és rendeld meg online akár egyenesen az újdonsült anyukához is kérheted a szállítást.