Pillangós pelenkatorta

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Pillangós pelenkatorta

Lányos pelenkatorta

Pillangó pelenkatorta lányoknak

9 590 Ft

Lányos pelenkatorta

Minnie Mouse lányos pelenkatorta

11 990 Ft
25cm*25cm*35cm
14 990 Ft
Elfogyott

Fiús pelenkatorta

Mickey Mouse pelenkatorta

8 960 Ft
25cm*25cm*45cm

pillangós pelenkatorták kiváló ajándékötlet ha a menyasszony már várandós, mert a szülőknek pelenkákra az elkövetkező időkben biztosan szükségük lesz. És nem utolsó sorban igen mutatósak is. 

A pillangós pelenkatorták is Pampers pelenkából készülnek, a legtöbb kiegészítő mely a pelenkatortáimban megtalálható magyar, mínőségi kézműves termék, magyar vállalkozásoktól. A pelenkatorták a rendelés beérkezése után készülnek el, így nincsenek előre legyártott darabok. Ezzel is igyekszem megőrizni a pelenkák és a kiegészítők mínőségét.

Ezek a pillangós pelenkatorták a pelenkán kívül még számos kiegészítőt tartalmazhatnak, mint például plédet, előkét és nem utolsó sorban textilpelenkát is. 

Pillangós pelenkatortáim lányos és fiús kivitelben is készülnek. Mindegyikhez kérhetsz névtáblát, vagy köszöntő kártyát, melyre az általad kívánt név vagy üzenet kerül.
A pelenkatorta rendelés egyszerű és gyors. Válaszd ki a neked tetsző pelenkatortát és rendeld meg online akár egyenesen az újdonsült anyukához is kérheted a szállítást.