Pelenkatorta cumilánccal

Mind a(z) 10 találat megjelenítve

Pelenkatorta cumilánccal

 

Lányos pelenkatorta

Nagy Pelenka box kislányoknak

14 390 Ft
20 790 Ft
15 690 Ft
12 390 Ft
12 390 Ft

Fiús pelenkatorta

Nagy Pelenka box kisfiúknak

14 390 Ft
20 790 Ft

Pelenkatorta cumilánccal

A pelenkatorta cumilánccal egy kiváló ajándékötlet ha babalátogatóba vagy babaváró buliba készülünk, mert a szülőknek pelenkákra az elkövetkező időkben biztosan szükségük lesz. És nem utolsó sorban igen mutatósak is. Mérete miatt akkor is megfelelő ajándék lehet, ha munkahelyeden ajándékoznátok meg kismama munkatársatokat.

A cumiláncot tartalmazó pelenkatorta is Pampers pelenkából készülnek, a legtöbb kiegészítő mely a pelenkatortáimban megtalálható magyar, mínőségi kézműves termék, magyar vállalkozásoktól. A pelenkatorták a rendelés beérkezése után készülnek el, így nincsenek előre legyártott darabok. Ezzel is igyekszem megőrizni a pelenkák és a kiegészítők mínőségét.

Ezek a cumiláncot tartalmazó pelenkatorták a pelenkán és a cumiláncon kívül még számos kiegészítőt tartalmazhatnak, mint például textil pelenkákat, plédet, előkét és nem utolsó sorban zoknit is. 

Pelenkatortáim cumilánccal lányos, fiús és unisex kivitelben is készülnek. Mindegyikhez kérhetsz névtáblát, vagy köszöntő kártyát, melyre az általad kívánt név vagy üzenet kerül.
A pelenkatorta rendelés egyszerű és gyors. Válaszd ki a neked tetsző pelenkatortát és rendeld meg online akár egyenesen az újdonsült anyukához is kérheted a szállítást.