Babaváró ajándék ötletek

Amikor babaváró ajándék ötletet keresünk, érdemes átgondolni mivel is tudjuk meglepni a kismamát. Ez egy remek lehetőség, hogy kimutassuk mennyire fontos nekünk a leendő kis családtag. A boltok polcain számtalan ajándék ötletet találni, azonban, ha a legjobbat szeretnénk nem mindegy melyiket válasszuk.

25cm*10cm*30cm
45cm*35cm*40cm
40cm*15cm*40cm
25cm*10cm*30cm
25cm*25cm*40cm
30cm*10cm*20cm
45cm*35cm*40cm
45cm*25cm*22cm
25cm*25cm*25cm
25cm*10cm*30cm
45cm*35cm*40cm
40cm*15cm*40cm

Pelenkatortát babaváró ajándékba

Egyik népszerű babaváró ajándék ötlet a pelenkatorta. Formára olyan, mint egy igazi torta, azonban pelenkából és egyéb babáknak való kiegészítőkből készül. Mint például takaró, textilpelenka, baba ruhák, stb.

Pelenka boxot babaváró ajándékba

Másik remek ajándék ötlet a pelenka box. Ez egy doboz, amely pelenkát és egyéb hasznos kiegészítőket tartalmaz. Mindezt igényesen elrendezve.

Ruha csokrot babaváró ajándékba

A ruha csokor egy ruhákból és egyéb kiegészítőkből álló virágcsokorra hasonlító babaköszöntő ajándék. Babaruhákat, plédet és egyéb kiegészítőkből készül. Olyan babaváró ajándék, egy mely egyszerre hasznos holmikat tartalmaz a kisbabák részére és örömet okoz a kismamának.

Ezek a babaváró ajándékok igazán ötletesek. Kérhetők fiús, lányos illetve unisex kivitelben. Általában pelenkákat, baba ruhákat, törlőkendőket és egyéb hasznos dolgokat tartalmaznak. Egy jól összeállított ajándék minden olyan dolgot tartalmaz, amire az újszülöttnek szüksége lehet. Sőt! Még a kismamának is belecsempészhetünk egy kis ajándékot. Összegezve ezek az ajándékok igazán hasznos és kreatív babaváró ajándék ötletek. Ne felejstük el, akár babaváró buliba megyünk, akár babaköszöntőre a kismama és az újszülött szükségleteit kell figyelembe venni a választás során, hogy a legjobb és legmegfelelőbb ajándékot tudjuk választani nekik.

Vélemény, hozzászólás?