milyen betétet vegyek szülés utánra?

Milyen betétet vegyek szülés utánra?

Úgy tapasztaltam, hogy fontos kérdés szinte minden kismamában felmerül első gyermeke születése előtt;ha máskor nem is a véghajrában biztosan. Milyen betétet vegyek szülés utánra? Hiszen fontos, hogy a lehető legjobban felkészüljünk a kórházban töltött időre, lesz épp elég helyzet ami teljesen új lesz. Jó, ha legalább azért nem kell izgulni, hogy vajon foltos lett e a hálóingünk.

Szülés utáni betét

Szülés utáni betét

Szülés után általában adnak a kórházban pár darab kórházi betétet is, amik talán ijesztően nagynak is tünhetnek, de ehhez hasonló, nagyobb méretű betétre lesz majd szükség az első napokban. Ilyen például a :

  • Tena Lady normál,
  • Helen Harper,

stb. De vehetünk akár kifejezetten szülés utáni betétet is valamelyik bababoltban, drogériában.

Pár nap utáni betét

A napok elteltével aztán természetesen visszatérhetünk megszokott betétre, annak is az éjszakai változatára előbb, majd később a kisebb méretű is elég lesz.

A Tena Lady bár inkontinencia betét, mégis sokan ezt javasolják, hiszen nagyon jó nedvszívó képességű, ami egyébként is jól fog jönni az első napokban, ezentúl azért is jó, mert sok újdonsült anyukának lesznek vizelet tartási problémái is amiben szintén nagy segítséget nyújthatnak az inkontinencia betétek; ezen kívül a szagokat is jól zárja, ami szintén pozitívumként említhető.

A szülés utáni betét is megfelel a kritériumoknak, jó nedszívó képességű és jól zárja a szagokat is, viszont a legtöbb nem rögzíthető az alsóneműhöz.

Milyen bugyit válasszak a szülési utáni betethez?

És ha már alsónemű, akkor megemlíteném az eldobható bugyit is, ami borzasztóan praktikus lehet, hiszena helyén tartja a betétet, és ha mégis előfordul, hogy foltos lesz, akkor sem a legszebb, legféltettebb darabunknak kell búcsút intenünk.

Pelenkatorta

Mikulás pelenkatorta

5 990 Ft
9 990 Ft
9 990 Ft

Lányos pelenkatorta

Orchideás lányos pelenkatorta

9 990 Ft

Fiús pelenkatorta

Orchideás fiús pelenkatorta

9 990 Ft
7 590 Ft
6 590 Ft

Vélemény, hozzászólás?