Pelenkatorta Győr | Pelenkatorta rendelés - Babakelengyék.hu

Pelenkatorta Győr

Győrben vagy? Téged is kiszolgálunk! Pelenkatorta készítését vállaljuk mindenki számára Győr városából is. A székhelyünk Monoron található, De gyors partnereinknek köszönhetően az elkészülést követően 1-2 munkanapon belül megérkezik a megrendelt pelenkatortád. MPL futár szolgálattal dolgozunk. Így ha épp nem vagy otthon, délután átveheted a helyi postán! 🙂

Egyedi Pelenkatorta készítése Győrben

Egyedi elképzelésed van, de nem találtál olyat aki elkészíti? Mi minden elképzelést igyekszünk megvalósítani. Legyen szó fiús, lányos vagy unisex kivitelben rendelt tortáról, bármilyen színösszeállításban, formában esetleg a babaváró buli témája alapján Győr és környékén is.

Álmodd meg és mi elkészítjük! Minden lépésről e-mailben egyeztetünk Veled, képeket küldünk készítés közben ha szeretnéd, de teljesen ránk is bízhatod magad, biztosan nem fogsz csalódni!

Győr pelenkatorta webshop

Óriási pelenkatorta Győr

Mikor válaszd az óriás pelenkatortáinkat? Például ha a munkahelyeden egy kolléganőtök készül szülési szabadságra. Vagy egy babaváró buliba készültök.

Méretei és tartalma miatt igazi közös ajándék lehet! Nem kell azon gondolkodni, ki és mit vigyen/vegyen ajándékba. És sorra járni a boltokat Győr városában.

Gyorsan, online, tökéletes ajándékot adhattok!

Óriás pelenkatortánk például a babakocsi formatortáink.

Pelenkatorta készítése Győr

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Mind a pelenkatorták esetében, mind pedig további babaváró ajándékaink esetében szemelőtt tartjuk a minőséget. Minőségi pelenkákkal, Magyarországon készített takarókkal, baba ruhákkal dolgozunk. A kombidresszek ráadásul nikkelmentes patenttal vannak készítve, gondolva az érzékenyebb bőrű kisbabákra is.

Forma pelenkatorták Győr

Termékeink között már megtalálhatók különböző forma torták is, mint a motor, bagoly, babakocsi. Valamint folyamatosan bővítjük is kínálatunkat.

Pelenkatorták csomagolása

A pelenkatortákat és egyéb babaváró ajándékainkat gondosan állítjuk össze, annak érdekében hogy átvételkor minimalizáljuk a szállítás közben keletkezhető szétcsúszásokat. Termékeink biztonsága érdekében celofánba csomagoljuk és buborékos fóliával béleljük a dobozt. Legvégül erős kartondobozba kerülnek a termékek a számlával együtt. Így címezzük és adjuk át a futárszolgálatnak.

Babakelengyék Győr

Az egyik legnagyobb boldogság amikor kisbabával bővül a család. Ilyenkor a rokonok, barátok, kollégák meglepik a kismamát.

Ha te is épp babaváró ajándékot keresel akkor jó helyen leszel, ha ellátogatsz weboldalunkra, hiszen nagy választékban készítünk pelenkatortákat, babakelengye csomagokat, pelenka-, zokni és ruhacsokrokat, pelenka és ruhakosarakat. Ezen felül pedig, mint már fentebb olvashattad nagy örömmel készítjük el egyedi elképzelésedet is!

Vélemény, hozzászólás?