kismama ajándék ötlet

Kismama ajándék ötlet

Kismama ajándék ötlet, mikor és mit

kismama ajándék ötletek százai vannak az interneten de mégis mit is adjunk egy kismamának ajándékba? Szerintem elsősorban az a fontos, hogy hasznos legyen!

Egy kismama (na persze mindenki más is) minden ajándéknak örül, de saját tapasztalatból tudom, hogy amikor kismamaként névnapomra vagy születésnapomra olyan ajándékot kaptam ami a gyermekemnek szólt inkább, annak sokkal jobban örültem.

Tehát egy kismamának nem csak a babaváró bulin vagy az első látogatáskor ,amikor a pici már megszületett lehet babaköszöntő ajándékot adni. Lehet a kismama születésnapjára, névnapjára, sőt akkor is nagyon boldog lesz ha a kollégái egy ilyen ajándékkal „ búcsúznak” tőle a szülési szabadsága előtt!

25cm*25cm*35cm

Lányos pelenkatorta

Virágos extra pelenkatorta

14 990 Ft
40cm*15cm*40cm

Motoros pelenkatorta

Unisex motoros pelenkatorta

11 990 Ft
30cm*10cm*20cm

Csiga pelenkatorta

Unisex csiga pelenkatorta

4 590 Ft
25cm*10cm*30cm

Bagoly pelenkatorta

Unisex bagoly pelenkatorta

6 490 Ft
45cm*35cm*40cm

Babakocsi pelenkatorta

Unisex babakocsi pelenkatorta

19 990 Ft

Melyek a legjobb kismama ajándékok ötletek?

  • babaruhák
  • kiegészítők
  • eldobható pelenka.

A babaruha lehetőség szerint legyen 100% pamut, hiszen a picik bőre még nagyon érzékeny! A kiegészítők közé értem:

  • textilpelenkát
  • kis sapkát
  • kis zoknit
  • babaplédet
    stb… A mi dobozainkban, csokrainkban is ezeket a termékeket találjátok. -Magyar termékeket, 100% pamutból. Igényes csokorként vagy díszdobozban– 😉

Hasznos még az eldobható pelenka is! Hát még ha übercukin van csomagolva (mint nálunk). Mondjuk egy szép kis bádog kaspóban tálalva pelenkacsokorként, esetleg tüllszoknyás fonott kosárban.

Babaápolási kismama ajándékok

Ezen kívül hasznosnak mondhatók még a baba ápolásával kapcsolatos termékek, bár én személy szerint ezeknek annyira nem örültem, mivel nem lehet tudni melyik kismama melyik márkával fog barátságot kötni. Itt fontos, hogy a lehető legjobb, legbababarátabb termékeket adjuk, ha mégis adunk!

Vélemény, hozzászólás?